Горд съм с моите колеги, които работят в Община Павел

...
 Горд съм с моите колеги, които работят в Община Павел
Коментари Харесай

Халил Летифов: Горд съм с колегите от Павел баня начело с кмета Иса Бесоолу, благодаря им за труда!

 izbori_2023_v1_014

 

Горд съм с моите сътрудници, които работят в Община Павел баня, и им благодаря! Това съобщи в с. Манолово заместник–председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов, който бе специфичен посетител на празника на селото.

“Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на шефовете на дирекции, началниците на отдели, на всички чиновници на Община Павел баня, отпред с кмета Иса Бесоолу! Благодаря им, че това е една от най-мотивираните администрации в цяла България, която се обръща към проблемите на всички свои съграждани и ги взема решение навреме. Вярвайте, това е огромна берекет! “, безапелационен бе Халил Летифов.

Той акцентира и заслугата на локалния фолклорен отбор „ Детелини “, самодейните сформира и пенсионерски клубове, за това, че съхраняват традициите и българския фолклор.

„ Вие сте средище на културата и духовността. Всичко това съумяваме да съхраним в нашите хубави обитаеми места и с помощта на вас те са изпълнени с живот “, сподели още Летифов и акцентира: „ Живеем в съгласие, без значение от етнос и вяра. Нашата заедност няма опция. Затова и в бъдеще ще живеем в заедност и взаимопомощ. Бъдете здрави, вие и вашите сеейства! “

На празника в с. Манолово и с. Асен бяха ръководителят на Областния съвет на Движение за права и свободи в Стара Загора Шендоан Халит, претенденти за кметове на обитаеми места в община Павел баня, дружно с претендента за кмет на Общината Иса Бесоолу, претендентите за общински съветници от листата на Движение за права и свободи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР